GEZOCHT:
Sponsors voor de renovatie van Zaal CeCilia

De huidige bestuursploeg van VZW Koninklijke Toon-en Toneelmaatschappij Sinte Cecilia doet er alles aan om te voorkomen dat de stopzetting van de muziek-en toneelvereniging Ste Cecilia ook het einde van "het zaaltje" zou betekenen. Een geëngageerde kern Cecilianen zet zich dan ook al jaren in om dit zaaltje te renoveren en ter beschikking te blijven stellen van verenigingen en particulieren.

Daarom werd een gefaseerd actieplan opgemaakt om de zaal aan te passen aan de noden van de 21ste eeuw.

De vernieuwing en grondige isolatie van het dak werd in fase 1 gerealiseerd,  in fase 2 werden  de inkom, de toegang, de verwarming en de toiletten volledig vervangen en vernieuwd waarbij ook een toilet voor mensen met beperking werd voorzien.

In de zomer van 2024 zijn we gestart met fase 3 van de renovatie : de vervanging van de houten vloeren van de zaal en het podium die onstabiel en op sommige plekken ronduit rot waren. De werken werden uitgevoerd door Vloeren Martens uit Meerle.

Onze VZW beschikt zelf over onvoldoende inkomsten om deze zware renovatiekosten te kunnen dragen. Daarom zijn we naast de jaarlijkse infrastructuursubsidie van de Gemeente Hoogstraten, de gulle steun van Lionsclub,  Cera, en verschillende sympathisanten en de inkomsten uit verhuur van de zaal, voortdurend op zoek naar particulieren en ondernemingen die ons zaaltje een warm hart toedragen en bereid zijn ons financieel te ondersteunen om deze renovatie te doen slagen.

Draagt u dit intieme, vriendelijke en gezellige zaaltje in het centrum van Hoogstraten een warm hart toe, dan kan u of uw onderneming of vereniging op verschillende manieren een bijdrage leveren.

U kan ons fiancieel ondersteunen door een geldelijke bijdrage rechtstreeks te storten op onze rekening : BE49 7350 5299 9471 o.n.v. VZW Cecilia.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking en heeft een projectrekening geopend waarop u uw bijdrage kan storten. Vanaf  €40 krijgt u een fiscaal attest.

DONEER VIA DE KONING BOUDEWIJNSTICHTING

Ondernemingen en bedrijven wordt de mogelijkheid geboden om hun naambekendheid te verhogen en zich te verbinden met een project dat het cultureel en socio-cultureel gebeuren binnen de gemeente versterkt. Er wordt hen ook een betalingsbewijs bezorgd. Neem zeker contact op indien interesse.


Deze sponsors gingen u reeds voor:

Draagt u dit intieme, vriendelijke en gezellige zaaltje een warm hart toe, dan kan u of uw onderneming op verschillende manieren een bijdrage leveren.

Contact

Misschien hebt u een bericht of vraag voor Zaal CeCilia.
Gebruik hiervoor het e-mailadres of het contactformulier.
Contact Us
ADRES
Gelmelstraat 6a
2320 Hoogstraten
E-mail
info@zaalcecilia.be
VOLG ONS

© 2024 Zaal CeCilia